Carpaccio van Bündnerfleisch en rolletjes L’Etivaz AOP met vinaigrette van walnotenolie

0.0 Sterren / 0 Stemmen
38 min.
Cook/bake time 15 min.

Ingrediënten

Voor 4 personen

Vinaigrette van walnotenolie

  • 2 el rode wijnazijn
  • Sap van ½ citroen
  • 1 el kappertjes, gespoeld, gehakt
  • 1 el walnotenolie
  • 80 g Bündnerfleisch
  • 4 rolletjes L’Etivaz AOP, gebroken
  • Peper

Garnituur

  • 1 handvol rucola

Voorbereiding

Vinaigrette van walnotenolie

  1. Meng de rode wijnazijn en het citroensap met de kappertjes in een kom. Voeg de walnotenolie toe. Kruid met peper. Bewaar op een koele plaats.
  1. Leg het Bündnerfleisch in een cirkel op de borden. Verdeel hierover de rolletjes L’Etivaz AOP.

Garnituur

  1. Leg de rucola in het midden van de borden. Nappeer met vinaigrette van walnotenolie.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept

Weitere Inspirationen