Gemarineerde kaas met vruchten en noten

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Vleesloze

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 300 g Tilsiter, mild, of Appenzeller, in 1/2 cm dikke plakken gesneden

Marinade:

  • 1 dl witte wijn of appelsap
  • 1 EL venkelzaad
  • 1 kaneelstokje
  • 1 ui, in ringen gesneden
  • 3-4 EL suiker

Garnituur:

  • 1 appel en 1 peer, in plakjes gesneden
  • een paar gedroogde vossenbessen en abrikozen, eventueel klein gesneden
  • pistaches, gehakt

Bron recept

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.

www.swissmilk.ch/rezepte

Voorbereiding

  1. 1. De kaas in driehoeken snijden.
  2. 2. Voor de marinade alle ingrediënten aan de kook brengen en iets laten inkoken. Afgedekt laten afkoelen.
  3. 3. Kaneelstokjes verwijderen. Kaas in de marinade leggen. Afgedekt een nacht in de koelkast marineren.
  4. 4. De gemarineerde kaas op de borden leggen en de marinade erover druppelen. Met de vruchten en de noten garneren.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept

Weitere Inspirationen