Gevulde rösti's

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Vleesloze

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 1 kg voornamelijk vastkokende aardappelen, bijv. Sirtema, in de schil gekookt, afgekoeld
  • 3/4 TL zout
  • peper uit de molen
  • 2 EL braadboter of braadcrème
  • 125 g pikante Tilsiter, in plakjes gesneden
  • 75 g Schabziger, geraspt
  • 2 EL bieslook, fijn gesneden
  • bieslook voor de garnering

Bron recept

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.

www.swissmilk.ch/rezepte

Voorbereiding

  1. 1. Aardappelen raspen op de aardappelrasp, kruiden. Braadboter in een braadpan met antikleeflaag verwarmen. Aardappelen toevoegen, bij matige hitte aanbraden onder af en toe omkeren.
  2. 2. De helft van de aardappelen uit de pan nemen. Met de rest een koek vormen. Tilsiter erop leggen, Schabziger en bieslook erover strooien. Opzij gezette aardappelen erover verdelen en aandrukken, zodat een bedekte koek ontstaat. Met een plaat afgedekt verder bakken totdat zich een goudbruine korst vormt. Wenden met behulp van de plaat en de andere zijde bakken.
  3. 3. Rösti op de plaat schikken, garneren en meteen serveren.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept

Weitere Inspirationen