Alpkäse-sla

0.0 Sterren / 0 Stemmen
30 min.
Cook/bake time 30 min.

Ingrediënten

Voor 4 personen

Slasaus:

  • 3 EL kruidenazijn
  • 2 TL mosterd
  • zout, peper
  • 5 EL raapolie
  • 300 g halfharde of harde Alpkäse, bijv. jonge Berner Alpkäse AOP, in blokjes gesneden
  • 1 middellange bladselderij, schoongemaakt, in schijfjes gesneden
  • 2-3 cervelaatworsten, gepeld, overlangs gehalveerd, in halve plakken gesneden
  • 1-2 rode appels, schoongemaakt, in vier gesneden, in schijfjes gesneden
  • 1 rode ui, in fijne partjes gesneden

Voorbereiding

Slasaus:

  1. 1. Slasaus: Alle ingrediënten mengen.
  2. 2. Kaas, bladselderij, cervelaat, appels en uien aan de saus toevoegen, mengen.
  3. 3. Sla in een kom of op borden schikken.
Bon
Appétit

Weitere Inspirationen