Asperges gegratineerd met Tête de Moine AOP

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Vleesloze
30 min.
Cook/bake time 30 min.

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • Boter voor de schoteltjes
  • 1 kg gekuiste groene asperges

Garnituur

  • 4 eieren
  • 2 dl room
  • 2 el gehakte kervel
  • Peper en zout
  • 8-12 roosjes (ong. 100 g) Tête de Moine AOP
  • Ter versiering enkele roosjes Tête de Moine AOP en kervel

Voorbereiding

  1. Kook de asperges beetgaar in ruisend gezouten water of stoom ze en verdeel ze over de beboterde schoteltjes.

Garnituur

  1. Klop de eieren, room en kervel, kruid met peper en zout en giet over de asperges. Verdeel de roosjes Tête de Moine AOP. Bak 15-20 min in het midden van een op 180°C voorverwarmde oven.
  1. Dresseer met Tête de Moine AOP en kervel vlak voor het opdienen. Serveer met gebakken aardappelen.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept

Weitere Inspirationen