Bosui-komijn-tarte

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Vleesloze

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 1 ronde bakplaat van 28-30 cm doorsnee
  • boter voor de plaat
  • 1 rond uitgerold taartdeeg, ca. 230 g
  • Beleg:
  • 2 bosjes bosuitjes, in fijne ringen gesneden
  • 1-2 TL komijn
  • 150 g Gruyère, vers geraspt
  • peper uit de molen
  • Couverture:
  • 125 g roomkwark
  • 1 dl melk
  • 2 eieren
  • zout
  • peper uit de molen
  • bosuitjes in reepjes gesneden, voor de garnering

Bron recept

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.

www.swissmilk.ch/rezepte

Voorbereiding

  1. 1. Het deeg op de beboterde plaat leggen.
  2. 2. Deeg met een vork inprikken. Uien, komijn en kaas mengen, kruiden en over het deeg verdelen.
  3. 3. Voor de couverture alle ingrediënten mengen en erover gieten. Op de onderste richel in de tot 240 °C voorverwarmde oven ca. 20-25 minuten bakken.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept

Weitere Inspirationen