Ei in het potje

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Vleesloze

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 80 g Gruyère, geraspt
  • 2 EL bieslook, fijn gesneden
  • 4 eieren
  • zout, peper uit de molen
  • aluminiumfolie voor het afdekken

Bron recept

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.

www.swissmilk.ch/rezepte

Voorbereiding

  1. 1. De bodems van de vormpjes bestrooien met een beetje geraspte kaas en bieslook.
  2. 2. In elk vormpje een rauw ei vullen en met peper en zout bestrooien. Daarop de resterende kaas en het resterende bieslook strooien.
  3. 3. De vormpjes met aluminiumfolie afdekken en op een bakplaat zetten. Op de tweede richel van onderaf in de tot 180 °C voorverwarmde oven ca. 10 minuten half vast laten worden.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept

Weitere Inspirationen