Gegrilde kalkoenlapjes gevuld met L'Etivaz AOP

0.0 Sterren / 0 Stemmen
25 min.
Cook/bake time 25 min.

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 120 g L'Etivaz AOP
  • 4 takjes basilicum
  • 8 fijne kalkoenlapjes (ong. 100 g per lapje)
  • 4 koffielepels mierikswortel (in pot)
  • 40 g gedroogde veenbessen
  • Zout, peper van de molen

Voorbereiding

  1. Haal de korst van de L'Etivaz AOP en snijd in fijne plakjes.
  2. Haal de basilicumblaadjes van de steeltjes. Spoel de kalkoenlapjes onder koud water en dep ze droog.
  3. Besmeer elk lapje met mierikswortel. Garneer met basilicumblaadjes en plakjes kaas.
  4. Bestrooi met veenbessen en vouw de lapjes dicht.
  5. Houd ze samen met metalen prikkers.
  6. Kruid de lapjes met zout en peper. Leg ze ong. 10 minuten op de hete grill en draai ze af en toe om.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept

Weitere Inspirationen