Gruyère-zandkoekjes

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Vleesloze

Ingrediënten

Voor ca. 100 stuks

Deeg:

  • 150 g boter, zacht
  • 1 TL zout
  • 150 g pikante Gruyère, geraspt
  • 0,5 dl water
  • 1 eidooier
  • 1 mespuntje bakpoeder
  • 250 g meel

Bron recept

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.

www.swissmilk.ch/rezepte

Voorbereiding

Deeg:

  1. 1. Boter, zout, kaas, water en eidooier goed mengen. Bakpoeder en meel mengen en toevoegen. Met een lepel of de deegschraper tot een deeg samenvoegen. Niet kneden. Rollen vormen en enkele uren koud laten staan.,
  2. 2. De rollen in 5 mm dikke plakjes snijden en op een met bakpapier beklede bakplaat leggen. In de tot 180 °C voorverwarmde oven ca. 10 minuten bakken.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept

Weitere Inspirationen