Hartige taart met twee soorten tomaat en Le Gruyère AOP

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Vleesloze
30 min.
Cook/bake time 30 min.

Ingrediënten

für 4 Personen

  • 1 rol kruimeldeeg, kant-en-klaar of huisgemaakt
  • 100 g Le Gruyère AOP Réserve, geraspt + in sliertjes
  • 2 el paneermeel
  • 3 romatomaten, in plakken
  • 2 trossen cherrytomaten (kerstomaatjes met het steeltje)
  • enkele takjes tijm
  • olijfolie
  • zout, peper

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor tot 200 °C. Verdeel het deeg met het bakpapier over een taartvorm. Prik met een vork gaatjes in de bodem. Bestrooi de bodem met de geraspte Gruyère AOP en het paneermeel. Schik hierover de plakken tomaat in een cirkel. Verdeel daarna de trostomaatjes.
  2. Garneer met takjes tijm. Bestrooi met zout en peper. Besprenkel met enkele druppels olijfolie. Bak 20 à 25 minuten in de oven.
  3. Laat afkoelen op een taartrooster. Garneer met sliertjes Le Gruyère AOP.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept

Weitere Inspirationen