Kaas met een mousse van gedroogde vruchten

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Vleesloze

Ingrediënten

Voor 8 personen

  • 100 g gedroogde pruimen, zonder pit
  • 150 g gedroogde peren
  • 0,75 dl room, geklopt
  • 50 g walnoten, gehakt
  • 1 EL rode port
  • foelie
  • 8-16 rollen schaafkaas
  • 8-16 rozetjes Tête de Moine
  • walnoten, gehakt, voor het bestrooien

Bron recept

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.

www.swissmilk.ch/rezepte

Voorbereiding

  1. 1. De gedroogde vruchten een nacht in water laten weken. Water afgieten, vruchten pureren.
  2. 2. De room en de walnoten door de gedroogde vruchten roeren, met port en foelie op smaak brengen en in de koelkast 2 uur goed laten koelen.
  3. 3. Mousse in kleine bakjes vullen, op borden zetten, kaas erbij leggen en met de walnoten bestrooien.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept

Weitere Inspirationen