Voor 4 personen
Bron recept
Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.
www.swissmilk.ch/rezepteDe gasten wachten altijd op de soufflé. Nooit de soufflé op de gasten! Alleen de bodem van de vorm wordt beboterd. De soufflémassa komt dan gelijkmatig langs de wand van de vorm omhoog en blijft bij het serveren iets langer in vorm. De massa naar believen in portievormpjes vullen. Daarbij slechts tot een 2/3 hoogte vullen. De baktijd verkort daardoor tot 20-30 minuten. Gruyère deels of helemaal vervangen door Sbrinz of een andere halfharde of harde kaas. De soufflémassa naar smaak verfijnen met 2 EL kruiden, bijv. bieslook, peterselie of basilicum. De bodem van de vorm naar smaak bedekken met fijn gehakte, geblancheerde groenteblokjes, hamblokjes of noten. Eventueel kruiden met een beetje paprika, komijn of kruidnagelpoeder.
Feestelijke keuken, recept van de maand, productontdekking, tips en hints… Alle redenen zijn goed om gulzig de tanden te zetten in onze nieuwsbrief Kaas uit Zwitserland. Regelmatig in jouw mailbox, een lekker nieuwtje en leer steeds meer over onze kazen. Alle nieuwigheden, actuele feiten die geuren als een alpenweide, gastronomie, ontdekkingen ...