Kwarktaart

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Vleesloze
40 min.
Cook/bake time 40 min.

Ingrediënten

Voor 6-8 personen Voor een grote, rechthoekige bakplaat (bakovenformaat)

  • 500 g bladerdeeg

Beleg:

  • 500 g halfvolle kwark
  • 2,5 dl dubbele room
  • 7 eieren
  • 500 g Gruyère, geraspt
  • zout, peper, nootmuskaat

Bron recept

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.

www.swissmilk.ch/rezepte

Voorbereiding

  1. 1. Bladerdeeg tot een ca. 2 mm dik rechthoek uitrollen, de bakplaat ermee bedekken en een rand vormen. Deegbodem met een vork meerdere malen inprikken, koud wegzetten.
  2. 2. Voor het beleg alle ingrediënten tot en met de eieren mengen, de kaas erdoor mengen en het geheel op smaak brengen. Massa op de deegbodem verdelen.
  3. 3. Op de onderste richel in de tot 220 °C voorverwarmde oven ca. 30 minuten bakken. Heet serveren.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept

Weitere Inspirationen