Mascarpone-mousse en Tête de Moine op bladsla

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Vleesloze

Ingrediënten

Voor 4 personen

Mascarpone-mousse:

  • 1 stengel bladselderij
  • 2 groene olijven, ontpit en fijn gehakt
  • 1/2 knoflookteentje, geperst
  • 2 EL mascarpone
  • zout, peper

Zure roomsaus:

  • 5 EL zure room
  • 1 EL raapolie
  • 2 TL citroensap
  • 1 TL Worcestersaus
  • een beetje tabasco, zout
  • rode en groene lollo lattughino
  • 12 Tête de Moine-rozetten

Bron recept

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.

www.swissmilk.ch/rezepte

Voorbereiding

Mascarpone-mousse:

  1. 1. Voor de mousse bladselderij in kleine stukjes snijden en met de overige ingrediënten mengen. Koud wegzetten.
  2. 2. Voor de zure roomsaus alle ingrediënten mengen en het geheel op smaak brengen.
  3. 3. Sla met de saus mengen en op borden verdelen. Mousse met twee theelepels uitsteken en samen met de Tête de Moine-rozetten erop schikken.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept

Weitere Inspirationen