Met het mes gehakte biefstuk en Tête de Moine AOP

0.0 Sterren / 0 Stemmen

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 600 g entrecote
  • 1 el van elk: platte peterselie, kervel, bieslook, jonge ui, fijngehakt
  • 1 puntje cayennepeper
  • 1 tl Worcestershire sauce
  • 1 el olijfolie
  • 1 eidooier
  • zout, peper
  • Garnituur:
  • 6 roosjes Tête de Moine AOP
  • een puntje fleur de sel met truffel

Voorbereiding

  1. 1. Hak met een keukenmes de biefstuk fijn. Meng in een kom het gehakte vlees, de peterselie, de kervel, het bieslook, de jonge ui en de cayennepeper.
  2. 2. Voeg de Worcestershire sauce, de olijfolie en de eidooier toe. Breng indien nodig verder op smaak.
  3. 3. Verdeel de tartaar met een uitsteekvorm over de borden. Garneer met roosjes Tête de Moine AOP en een puntje fleur de sel met truffel.
  4. Bereiding: 15 min
Bon
Appétit

Kaas in dit recept

Weitere Inspirationen