Rucola stamppotje met Le Gruyère AOP

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Vleesloze

Ingrediënten

  • 1 kg kruimige aardappelen, geschild en in stukken gesneden
  • 2 zakken rucola á 85 gr
  • 150 gr Le Gruyère AOP, geraspt
  • 2 el melk
  • 1 grote peer, geschild en in kleine blokjes
  • 5 gr krulpeterselie, grofgehakt
  • 75 gr walnoten
  • Peper en zout

Voorbereiding

  1. Zet de aardappelen op in ruim (gezouten) water, breng aan de kook en laat in 20 min. gaar koken. Giet de aardappelen af en stamp met de melk en 100 gr Le Gruyère AOP tot een puree.
  2. Hak de rucola grof en meng door de puree, samen met de blokjes peer. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Garneer de puree met de rest van de Le Gruyère AOP, de walnoten en de gehakte peterselie.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept

Weitere Inspirationen