Gemaakt van de beste Appenzeller® kaas is de kant-en-klare Appenzeller® FONDUE een bijzonder kruidige delicatesse. Dankzij zijn typisch pittige smaak onderscheidt hij zich opvallend van traditionele kant-en-klare fondues.
Gemaakt van de beste Appenzeller® kaas is de kant-en-klare Appenzeller® FONDUE een bijzonder kruidige delicatesse. Dankzij zijn typisch pittige smaak onderscheidt hij zich opvallend van traditionele kant-en-klare fondues.
Het geheime kruidenmengsel waarmee elk kaaswiel regelmatig met de hand wordt ingewreven, maakt deze kaas tot de pittigste van Zwitserland.
Feestelijke keuken, recept van de maand, productontdekking, tips en hints… Alle redenen zijn goed om gulzig de tanden te zetten in onze nieuwsbrief Kaas uit Zwitserland. Regelmatig in jouw mailbox, een lekker nieuwtje en leer steeds meer over onze kazen. Alle nieuwigheden, actuele feiten die geuren als een alpenweide, gastronomie, ontdekkingen ...