Appenzeller®

Appenzeller® Fondue

Gemaakt van de beste Appenzeller® kaas is de kant-en-klare Appenzeller® FONDUE een bijzonder kruidige delicatesse. Dankzij zijn typisch pittige smaak onderscheidt hij zich opvallend van traditionele kant-en-klare fondues.

Kaastype Halfharde kazen
Melkverwerking Rauwe melk
Melksoort Koemelk
Volvet minstens 45%
Lebferment Dierlijk stremsel
Tolerantie Lactosevrij, Glutenvrij
Smaak Sterk
Gebied Oost-Zwitserland
Seizoen Ganse jaar
Wielgrootte 800 g

Het geheime kruidenmengsel waarmee elk kaaswiel regelmatig met de hand wordt ingewreven, maakt deze kaas tot de pittigste van Zwitserland.

  • Appenzeller®
  • Poststrasse 12

  • CH-9050 Appenzell

Nieuwigheden ontdekken

Du suchst Inspiration für die Käseauswahl auf deiner Käseplatte? Du willst neue Käsesorten entdecken? Dafür gibt es den Cheesefinder von Schweizer Käse! Gib einfach im Suchfeld ein Stichwort zum Käse ein oder setze deinen Filter nach Wahl und begib dich auf Entdeckungsreise.

Nieuwe kaassoorten ontdekken