Appenzeller®

Appenzeller® Raclette

Ten slotte is er een Appenzeller® Raclette variant, voor degenen die vonden dat dit populaire Zwitserse gerecht tot nu toe niet pittig genoeg was. De kaas heeft een uniek sterke smaak, zijn textuur is delicaat en tegelijkertijd extreem romig, waardoor het een welkome aanvulling is op elk raclette-kaasplateau.

? Vrij van conserveringsmiddelen en additieven

? Vrij van conserveringsmiddelen en additieven

? Vrij van lactose

? Vrij van smaakversterkers

? Vrij van gluten

Kaastype Halfharde kazen
Melkverwerking Rauwe melk
Melksoort Koemelk
Volvet minstens 45%
Lebferment Dierlijk stremsel
Tolerantie Lactosevrij, Glutenvrij
Duur rijping 3-5 Maanden
Smaak Sterk
Gebied Oost-Zwitserland
Seizoen September-Maart
Wielgrootte 200 g

Het geheime kruidenmengsel waarmee elk kaaswiel regelmatig met de hand wordt ingewreven, maakt deze kaas tot de pittigste van Zwitserland.

  • Appenzeller®
  • Poststrasse 12

  • CH-9050 Appenzell

Nieuwigheden ontdekken

Du suchst Inspiration für die Käseauswahl auf deiner Käseplatte? Du willst neue Käsesorten entdecken? Dafür gibt es den Cheesefinder von Schweizer Käse! Gib einfach im Suchfeld ein Stichwort zum Käse ein oder setze deinen Filter nach Wahl und begib dich auf Entdeckungsreise.

Nieuwe kaassoorten ontdekken