Met het beste van wat slechts eenmaal per jaar op de hoogten van Graubünden groeit en de bijdrage van traditionele kleine bedrijven uit 30 dalen wordt een kruidige, temperamentvolle Zwitserse halfharde kaas van zuivere Bündner bergmelk geproduceerd.
Met het beste van wat slechts eenmaal per jaar op de hoogten van Graubünden groeit en de bijdrage van traditionele kleine bedrijven uit 30 dalen wordt een kruidige, temperamentvolle Zwitserse halfharde kaas van zuivere Bündner bergmelk geproduceerd.
Berglucht, kruiden- en bloemenweiden maken de melk in het Bündnerland bijzonder kruidig. Hieraan dankt deze specialiteit haar verfijnde, aromatische smaak.
Feestelijke keuken, recept van de maand, productontdekking, tips en hints… Alle redenen zijn goed om gulzig de tanden te zetten in onze nieuwsbrief Kaas uit Zwitserland. Regelmatig in jouw mailbox, een lekker nieuwtje en leer steeds meer over onze kazen. Alle nieuwigheden, actuele feiten die geuren als een alpenweide, gastronomie, ontdekkingen ...