Tomme Vaudoise

La Tomme Vaudoise

Typisch voor deze fijne, smeuïge en aromatische zachte kaas uit West-Zwitserland, is de zachte korst. Een typischer zachte kaas is nauwelijks denkbaar en is een must op elk kaasplateau.

Kaastype Zachte kazen
Melkverwerking Gepasteuriseerde melk
Melksoort Koemelk
Volvet minstens 45%
Lebferment Dierlijk stremsel
Tolerantie Glutenvrij
Duur rijping 1-2 Weken
Smaak Aromatisch , Romig
Gebied West-Zwitserland
Seizoen Ganse jaar
Wielgrootte 100 g

Tomme Vaudoise – de fijne, crèmige, zachte kaasspecialiteit uit West-Zwitserland smaakt bij elke gelegenheid.

  • Tomme Vaudoise
  • Tomme Vaudoise
    Val d’Arve
    Ch. Des Aulx 6
  • 1211 Genève 26

Nieuwigheden ontdekken

Du suchst Inspiration für die Käseauswahl auf deiner Käseplatte? Du willst neue Käsesorten entdecken? Dafür gibt es den Cheesefinder von Schweizer Käse! Gib einfach im Suchfeld ein Stichwort zum Käse ein oder setze deinen Filter nach Wahl und begib dich auf Entdeckungsreise.

Nieuwe kaassoorten ontdekken