Raclette Suisse® – de heerlijke smeltende kaas is eenvoudig klaar te maken en kan met uitgezochte ingrediënten oneindig worden gevarieerd.
Volgens zeer oude geschriften, die in de kloosters van Obwalden en Nidwalden bewaard worden, zou William Tell reeds in 1291 van raclette genoten hebben. De kaas werd gesmolten voor een open vuur en afgeschraapt op een bord.
Tegenwoordig zetten de jongere generaties kaasmakers de knowhow en passie voort. Het kruiden- en bloemrijke grasland ligt aan de oorsprong van deze unieke kaas, die geldt als symbool voor Zwitserse tradities en cultuur. Raclette is een echt stukje Zwitserland: het merk Raclette Suisse® staat garant voor natuurlijke zuiverheid, topkwaliteit en productzekerheid.
Raclette Suisse® – de heerlijke smeltende kaas is eenvoudig klaar te maken en kan met uitgezochte ingrediënten oneindig worden gevarieerd.
Feestelijke keuken, recept van de maand, productontdekking, tips en hints… Alle redenen zijn goed om gulzig de tanden te zetten in onze nieuwsbrief Kaas uit Zwitserland. Regelmatig in jouw mailbox, een lekker nieuwtje en leer steeds meer over onze kazen. Alle nieuwigheden, actuele feiten die geuren als een alpenweide, gastronomie, ontdekkingen ...