Kaasomelet

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Vleesloze

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 1 EL boter
  • 200 g tomaten, ontpit, in plakjes
  • zout, peper
  • de blaadjes van een paar basilicumtakjes

Kaasomelet:

  • 8 eieren
  • zout, peper
  • 30 g boter
  • 120 g pikante Tilsiter, geraspt

Bron recept

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.

www.swissmilk.ch/rezepte

Voorbereiding

  1. 1. Boter in de pan smelten, tomaten toevoegen, even fruiten en met zout en peper bestrooien. Basilicum toevoegen, warm wegzetten.
  2. 2. Voor de omelet eieren, zout en peper mengen. Boter in een braadpan met antikleeflaag smelten, eimassa toevoegen en op lage vlam zorgvuldig roeren totdat de eimassa gaat stokken.
  3. 3. Kaas erover strooien en dan de omelet naar één kant van de pan laten glijden en omslaan.
  4. 4. Omelet op een voorverwarmde schotel leggen en de tomaten erover verdelen.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept

Weitere Inspirationen