Sbrinz-citroen-schuim

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Vleesloze
15 min.
Cook/bake time 15 min.

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 100 g halfvolle kwark
  • 50 g Sbrinz AOP, geraspt
  • een beetje citroen, geraspte schil en sap
  • ¼ TL zout
  • witte peper
  • 0,5 dl room, stijf geklopt
  • citroenmelisse voor de garnering
Keukengerei
  • kom met 2,5 dl volume

Bron recept

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.

www.swissmilk.ch/rezepte

Voorbereiding

  1. Alle ingrediënten tot en met peper goed mengen. Stijfgeklopte room zorgvuldig erdoor scheppen.
  2. Schuim in een schaal vullen en tot het serveren koel wegzetten. Garneren met citroenmelisse.
Bereidingstip

U kunt de Sbrinz-citroen-schuim een ½ dag van tevoren klaarmaken.

Bon
Appétit

Kaas in dit recept