Cannelloni met kaasvulling op courgettereepjes

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Vleesloze

Ingrediënten

Voor 4 personen Voor 1 ovenschotel van ca. 18 cm lengte

  • Boter voor de vorm
  • 12 cannelloni

Vulling:

  • 150 g Sbrinz, geraspt
  • 150 g pikante Tilsiter, geraspt
  • 1 knoflookteentje, geperst
  • 2 eieren
  • 4 EL melk
  • 6 EL tarwegriesmeel of deegmeel
  • 1 bosje peterselie, fijn gehakt
  • zout, witte peper uit de molen

Saus:

  • 1 dl room
  • 0,5 dl witte wijn
  • zout, peper
  • 500 g courgette, ongeschild, in repen gesneden of geschaafd
  • boter voor het fruiten
  • zout, peper

Bron recept

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.

www.swissmilk.ch/rezepte

Voorbereiding

  1. 1. De cannelloni in kokend zout water al dente koken, koud afspoelen en op een plaat verdelen, zodat ze niet aan elkaar plakken.
  2. 2. Voor de vulling alle ingrediënten mengen en kruiden. De vulling met een koffielepel in de cannelloni vullen. Cannelloni in de beboterde vorm vullen.
  3. 3. Room en wijn mengen, op smaak brengen en over de cannelloni druppelen. In het midden van de tot 200 °C voorverwarmde oven ca. 15 minuten gratineren.
  4. 4. De courgettes even in boter fruiten. Op voorverwarmde borden verdelen. Cannelloni erop leggen. Met jus uit de gratinvorm bedruppelen.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept

Weitere Inspirationen